Park Central

Det moderna kontorshuset Park Central är först ut att ta plats i Centralstaden. Skapad för att samla företagens kraft, behålla och attrahera kompetens samtidigt som arbetsdagen blir enklare. Park Central suddar ut gränserna mellan vardagspussel och arbetsliv. Park och byggnad. Kontor och handel. Station och takpark. Välkommen till en arbetsplats som funkar som du.

©Krook & Tjäder ©Krook & Tjäder

Resan mot en mer hållbar framtid

Med en uppgång från Västlänken i gatuplan och Centralstationen som granne, kommer Park Central att ge de allra bästa förutsättningarna för ett hållbart resande. Genom att välja Park Central som sin framtida arbetsplats blir våra hyresgäster delaktiga i resan mot en mer hållbar framtid. Park Central kommer att certifieras enligt Breeam Excellent.

©Krook & Tjäder

Stora kontorsplan mixat med coworking

Park Central erbjuder unik plats för stora företag som vill befinna sig mitt i city med utrymme för alla i organisationen. Upp till 5000 kvm i ett och samma våningsplan. Tillsammans med coworking erbjuds flera möjligheter för dig, ditt arbetssätt och din verksamhet. Bredda ditt nätverk, få större flexibilitet, förenkla tillväxtfasen och bli en del av en dynamisk miljö.

©Krook & Tjäder
©Krook & Tjäder

Takpark och gym

Huset får en grönskande takpark med plats för både träning, rekreation och företagsevent. Med ett gym på våning två blir det också lättare att hitta tid för träningen. Här går du direkt från konferensrummet till omklädningsrummet. Trösklarna blir färre och möjligheterna fler.

©Krook & Tjäder

Stationsnära handel och service

Med en stationsuppgång till Västlänken i huset blir Park Central en knutpunkt i direkt anslutning till Centralstationen. Här finns allt du behöver för att göra din dag eller resa smidig och bekväm. Livsmedelsaffär, caféer, restauranger och butiker som gör vardagen lite skönare.

Läs mer på parkcentral.se

Intresseanmälan

Nyfiken på Park Central?

Vill du veta mer om Park Central? Hör av dig till oss!

Anmäl intresse